Over ons

Senes (latijn: ouderen) Zorg is specialist in het bieden van zorg op maat. Het welzijn en de tevredenheid van onze cliënten staat bij Senes Zorg voorop. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient.

Vooral door deze persoonlijke benadering onderscheiden wij ons. Ons team van zorgverleners is daarbij volledig toegewijd om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen. Het hebben van een goed oog voor zorg is ons motto, hierop worden onze zorgprofessionals dan ook zorgvuldig gescreend. Met ons oog voor zorg zien wij goed in welke zorg gewenst is. Dagelijks zetten wij ons in deze zorg daadwerkelijk te leveren.

ZORG

Bij Senes Zorg kunt u altijd terecht voor verschillende soorten zorg, bekijk ons uitgebreide dienstenaanbod voor meer informatie.

24-UURS ZORG

Heeft u dag en nacht verzorging nodig en wilt u gewoon thuis blijven wonen? Dan is 24-uurs zorg de ideale oplossing voor u!

ZAKELIJK

Senes Zorg is voor u de perfecte partner en kan u op verschillende manieren van dienst zijn binnen de zorg. Kijk snel voor de mogelijkheden.