Wat houdt 24-uurs zorg in?

Als u dag en nacht verzorging nodig heeft en het liefst in uw eigen huis wilt blijven wonen, is 24 uurs zorg de ideale oplossing.
Dit houdt in dat er 24 uur per dag een zuster is die u verzorgt en u indien nodig ook verpleegt. Daarnaast zorgt zij ervoor dat het huishouden draaiende blijft en ontlast zij partner en andere mantelzorgers. Uiteraard geeft de zuster partner en mantelzorgers wel de ruimte voor hun inbreng in de zorg. Tenslotte is zij ook contactpersoon met huisarts, ziekenhuis, thuiszorgbureau en apotheek.

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek horen wij graag van u wat u van de zorg verwacht. Met de indicatiestelling en diagnose bij de hand, stellen wij samen met u het zorgplan op. De zorg wordt door een vast team van zorgspecialisten gedaan. Dit team bestaat uit 2 a 3 zorgverleners, zodat u en de zorgverleners een persoonlijke band op kunnen bouwen. Bovendien komt het werken met kleine teams de kwaliteit van zorg ten goede. Regelmatig evalueren wij de zorg met u, zodat we indien gewenst de zorg beter op uw behoeften af kunnen stemmen.

Financiering

De zorg kan op diverse manieren gefinancierd worden. U kunt de kosten uit uw PGB betalen of de zorg kan in natura geleverd worden. Vaak is hierbij (afhankelijk van uw indicatie) wel een eigen bijdrage nodig. Tenslotte kan de zorg ook geheel voor uw eigen rekening (particulier) komen.

Maak een afspraak

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht